Mer av Nathan Drake
0

Mer av Nathan Drake

jun 16 Spill.no  

Helt på slutten av Sonys pressekonferanse fikk vi se enda en lang gameplay-video av Uncharted 4: A Thief’s End. Her får vi se helten Nathan Drake og hans trofaste kompanjong Sully  ta seg frem til et tårn, men de blir konfrontert midt i en folksom markedsplass. Vi får også se en lang biljakt hvor Drake og Sully flykter i en Jeep med ukjente fiender etter seg i en truck ladet med semiautomatiske våpen. Den stakkars landsbyen blir mer eller mindre ødelagt, og man kan undre seg over hvem som får erstatningsansvaret.

Spillet er satt tre år etter hendelsene i Uncharted 3: Drake’s Deception, hvor Nathan Drake nå har pensjonert seg fra tilværelsen som skattejeger. Etter å ha vendt seg til det normale liv blir ting snudd opp-ned når hans eldre bror og antatt død, Sam, plutselig kommer tilbake og trenger Drakes hjelp. Sammen prøver de å avduke konspirasjonene bak Libertatia, en tapt piratkoloni, og dens myteomspurte skatter.

Noen fast lanseringsdato har vi enda til gode å få, men det blir engang neste år, i 2016 til Playstation 4.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.