Mer Gears of War 3 på vei
0

Mer Gears of War 3 på vei

feb 17 Spill.no  

Epic Games har via GT.TV annonsert en ny tilleggspakke til actionspillet Gears of War 3 ved navn Forces of Nature.

Naturkrefter

Det er tydelig at Epic har hatt en langsiktig plan med Gears of War 3, for tilleggspakkene har dukket opp som perler på en snor siden lansering i september i fjor. Nå er ytterligere en dose med påfyll på vei til spillet, denne gangen ved navn Forces of Nature.

I pakken finner vi fem nye kart som alle har til felles at de, som tittelen tilsier, foregår under naturkatastrofer. Det vil si, to av dem er nye versjoner av gamle kjenninger – Jacinto er hentet fra Gears of War 2, og Raven Down fra det første spillet

Militærbasen i kartet Artillery får besøk av en tornado, havnebyen Cove er dekket av tåke, og Aftermath er en park som etter en tsunami opplever stadige jordskjelv og flom. Naturkreftenes inntog krever at man legger om taktikkene mens man spiller.

Også fire nye spillbare figurer dukker opp i Forces of Nature: Commando Dom, Mechanic Baird, Savage Grenadier Elite og Savage Hunter. De to førstnevnte har tidligere vært gratis i forbindelse med forhåndsbestillinger.

Til slutt er det også snakk om syv nye utseender til våpnene, hvorav to av dem må låses opp ved å spille tilleggspakken. 

Gears of War 3 er utviklet av Epic Games og utgitt av Microsoft Games for Xbox 360. Tilleggspakken Forces of Nature lanseres 27. mars, og vil koste 800 MS-poeng (gratis for eiere av Gears of War 3 Season Pass).

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.