Mer «Halo», mer «Gears of War», mer «Forza» og mer «Fable»
0

Mer «Halo», mer «Gears of War», mer «Forza» og mer «Fable»

mar 23 Spill.no  

I et intervju med Gamasutra lover Microsofts Kevin Unangst at de jobber med nye titler til Microsofts mest kjente spillserier.

E3-avsløringer

I fjor høst handlet det meste om lanseringen av Kinect, Microsofts bevegelsessensor som lar deg bruke kroppen til å styre spill. Siden da har det vært stille rundt spillannonseringene, og «Gears of War 3» som lanseres i høst er stort sett det eneste spillet på lanseringsplanen.

Nå beroliger Kevin Unangst de som er bekymret over få kommende stortitler.

– Vi har så sterke serier i stallen – med «Forza», med «Fable», med «Halo», med «Gears» – vi kommer til å fortsette å bygge og innovere med disse, sier Unangst til Gamasutra.

Unangst hinter også om at det vil komme flere annonseringer på årets E3-messe, som går av stabelen i starten av juni i Los Angeles. Det er allerede kjent at «Forza 4» og «Kinect Star Wars» er under utvikling og mest sannsynlig vil bli vist frem på messa, men Unangst lover flere «overraskelser» til E3.

Les også:

Stor test av 3DS

Spill.no med iPhone-app

Motorstorm: Apocalypse i salg igjen

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.