Mer innhold til «Borderlands»
0

Mer innhold til «Borderlands»

des 11 Spill.no  

Gearbox Software fortsetter å legge alt de har bak sitt FPS/RPG, «Borderlands». Det har ikke en gang gått en måned siden den første nedlastbarepakken til spillet og allerede er den andre pakken rett rundt hjørnet. I går annonserte nemlig Gearbox Software en ny nedlastbarpakke til spillet.

 

«Mad Moxxi’s Underdome Riot» kan forventes rundt årsskiftet. Pakken vil utvide spillets såkalte «Riot Arena» med 3 nye områder man kan boltre seg i. De nye områdene vil selvfølgelig også ha støtte for spillets flerspillerdel, altså co-op (samarbeid). Hvordan plottet vil flette det hele inn i resten av «Borderlands» er uvisst, men det har blitt sagt at et av oppdragene vil nette spillerne 2 ekstra ferdighetspoeng (skill points). For deg som liker å samle, har «Mad Moxxi’s Underdome Riot» enda en godbit å by på. Pakken vil nemlig også legge til et banksystem for spillets gjenstander. Med tanke på hvor mange mulige våpen det finnes i spillet, er det kanskje rart at dette ikke var med fra starten av.

 

«Mad Moxxi’s Underdome Riot» har slippdato 28. desember 2009 til Xbox 360 og 7. Januar til Playstation 3. PC versjonen har enda ikke blitt annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.