Mer New Vegas neste uke
0

Mer New Vegas neste uke

mai 12 Spill.no  

Over helgen, på selveste 17. mai, kan norske Xbox 360- og PC-spillere benke seg foran skjermen med ferskt innhold til Fallout: New Vegas. PS3-eiere må smøre seg med bittelitt tålmodighet til, og håpe at PSN snart skrus på igjen.

Zions fremtid

Det begynner å bli en stund siden vi spilte oss ferdig med Dead Money, og med seiersparaden av toppspill som har dukket opp på markedet de siste månedene, er det nok de færreste som har lekt seg i den post-apokalyptiske Mojave-ørkenen i Fallout: New Vegas i det siste.

Nå slipper imidlertid Obsidian og Bethesda en ny pakke med nytt innhold til rollespillet, og denne gangen går turen til Zion National Park i Utah. Alt begynner med at følget ditt blir angrepet av stammekrigere, og på din ferd tilbake til Mojave, blir du viklet inn i både en stammekrig og en konflikt mellom en misjonær fra New Canaan og den mystiske Burned Man.

Se traileren her:

Fallout: New Vegas: Honest Hearts er utviklet av Obsidian Entertainment og utgis av Bethesda Game Studios, og kan lastes ned via Xbox Live og Steam den 17. mai. Playstation 3-utgaven vil ifølge Bethesda dukke opp «så raskt som overhodet mulig» etter at PSN åpnes opp igjen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.