Mer ødemarksmoro i vente
0

Mer ødemarksmoro i vente

nov 16 Spill.no  

2K Games annonserte i dag «Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned» som den første nedlastbare tilleggpakkenpakke til det actionspekkede rollespillet.

 

Oppgaven blir å beskytte arbeiderne i «Jakobs Cove» etter at en Dr. Ned(ingen relasjon til Dr. Zed fra Fyrestone) ved et uhell bringer levende døde og andre ufyseligheter til regionen. «Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned» vil by på helt nye oppdrag, fiender og flere eksklusive våpen og andre godsaker.

 

Les anmeldelsen av «Borderlands» her: Action-RPG i grenselandet.

Tilleggpakken vil bli utgitt på alle de tilgjengelige plattformer og får en pris tilsvarende 800 Microsoft Points. Noen eksakt dato på når vi kan begi oss ut på zombieslakting fikk vi ikke, men 2K Games løfter om mer moro i ødemarka før årsskifte. Enn så lenge trøster vi oss med i fire stemningsfulle skjermbilder.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.