Mer om Ezios neste eventyr
0

Mer om Ezios neste eventyr

mai 09 Spill.no  

Denne uken kunne Game Informer-abonnenter lese en bråte ny informasjon om den etterlengtede oppfølgeren i Assassin’s Creed-serien, og generøse NeoGaf-brukere har delt de viktigste punktene med oss.

Mer av alt

Forrige uke kunne vi melde at trilogien om Ezio vil avsluttes i området rundt den tyrkiske oldtidsbyen Konstantinopel, og det ble hintet om en rekke utbedringer. Nå har imidlertid Ubisoft via spillbladet Game Informer gitt oss betraktelig mer kjøtt på beinet.

Konstantinopel vil være delt opp i fire hoveddistrikter – Constantine, Beyazid, Imperial og Galata – og ferden vil etter hvert bære til Cappadocia-regionen lenger øst i landet.

I god Batman-stil vil vår nå 50 år gamle helt navigere gjennom gatene ved hjelp av en gripekrok, et velkomment verktøy som attpåtil skal kunne brukes til å trekke til seg fiender. I tillegg har Ezio finjustert overblikket sitt, og Eagle Vision har for anledningen blitt omdøpt til Eagle Sense. Nå er det mulig å se hvor vaktene har vært, og få indikasjoner på hvor de er på vei. Dette åpner for muligheten til å løpe i forveien og sette opp bakholdsangrep – eller man kan legge ut en av over 300 forskjellige bombevariasjoner spillet lar oss snekre sammen.

Sideoppdrag vil vike for tilfeldige hendelser som vil oppstå mens man reiser rundt i byene, og Ubisoft lover oss et økt fokus på baser i form av Assassin’s Dens. Videre ble det fortalt at flerspillermodusen kommer til å ha betraktelig mer fokus på historien, siden denne er svært sentral i Assassin’s Creed-spillene.

E3-messen nærmer seg med stormskritt, og vi kommer garantert til å bli servert rikelig med ny informasjon da Ubisoft åpner standen sin 6. juni.

Assassin’s Creed: Revelations utgis av Ubisoft, og slippes til Xbox 360, Playstation 3 og PC. Lanseringsdato er foreløpig satt til november 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.