Mer realistisk, mer sexy
0

Mer realistisk, mer sexy

aug 29 Spill.no  

Team Ninja har sluppet en utviklerdagbok hvor de forteller hvordan de har gjort spillfigurene mer realistiske – og samtidig mer sexy.

Kropp og substans

Mens Dead or Alive-serien har vært kjent først og fremst for sine overdimensjonerte kroppsskildringer, har spillet et utviklerteam som virkelig lever for slåssespillsjangeren. De har derfor bestemt seg for å ta et steg tilbake og definere serien på nytt, og har laget en haug med nye triks for figurene i det kommende Dead or Alive 5.

Utgangspunktet har vært å lage rollegalleriet mer realistisk og naturlig, uten at fans av serien skal føle at den gamle personligheten er byttet helt ut. Det innebærer selvfølgelig at fokuset på kropp er noenlunde intakt, men med et kraftigere fundament i kampsystemet.

Se utviklerdagbok

Dead or Alive 5 utvikles av Team Ninja og utgis av Tecmo Koei for Xbox 360 og Playstation 3. Spillet lanseres 28. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.