Mer StarCraft II straks?
0

Mer StarCraft II straks?

aug 28 Spill.no  

StarCraft II-utvidelsen Heart of The Swarm har blitt sendt inn og vurdert av australske myndigheter, noe som kan tyde på at spillet ikke har lenge igjen før lansering.

Ikke  voldelig

Spillet har fått markeringen M for voldsbruk, som er den strengeste av merkene som ikke har lovpålagte aldersgrenser. Over M finner vi MA 15+, R 18+ og X 18+. At spillet er sendt inn til vurdering, indikerer at innholdet i enspillerkampanjen er ferdig, og om noe arbeid gjenstår, er det trolig bare balansering av enhetene i spillet. Dette forsterkes av at Blizzard nylig begynte å snakke om betatesting av den særdeles etterlengtede tilleggspakken. Når det er sagt – det skjer nå og da at spill sendes inn til vurdering måneder i forveien, men dette hender sjelden.

I Heart of the Swarm er det Zerg-rasen som skal under lupen, og i den anledning har Blizzard gjort noen endringer på balansebiten av flerspilldelen i spillet. Her kan du se et intervju Daily Motion gjorde med Blizzards balanseansvarlig på StarCraft II, David Kim.

Se intervju


Starcraft 2, Interview HotS David Kim Gamescom… by Millenium_TV

StarCraft II: Heart of the Swarm utvikles av Blizzard og utgis av Activision. Ingen lanseringsdato er ennå annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.