Microsoft annonserer Cross-Network Play
0

Microsoft annonserer Cross-Network Play

Microsoft har annonsert at de vil gjøre Cross-Network Play mulig, som betyr at Xbox-eiere nå potensielt kan spille på nettet med PC- og PlayStation-eiere. Foreløpig er dette en invitasjon til Sony og spillutviklere, og vil i første omgang gjelde for indie-spill og mindre titler.

Xbox One– og Windows 10-brukere vil nå kunne spille sammen på forskjellige nettverk igjennom Xbox Live. Microsoft legger til at det er opp til spillutviklerne å ta i bruk denne muligheten, og den kommer heller ikke til å bli brukt av alle online-spill. I første omgang vil det være spillet Rocket League som støtter samspill fra forskjellige platformer, og det først og fremst imellom Xbox One og PC.

Det skal bli spennende å se om Xbox- og PlayStation-spillere kan spille utvalgte titler sammen i nær fremtid, og kanskje det også vil roe ned de evige rivalene. Tiden vil vise.

Kilde: Eurogamer

About Sam Einar Engh Syftestad

Filmutdannet spillentusiast som legger vekt på historiefortelling. Jobber med filmproduksjon og er den ene halvdelen av Emmy & Zaspen Let's Play. Lever ellers for Star Wars.