Microsoft med Playstation Plus lignende tjeneste
0

Microsoft med Playstation Plus lignende tjeneste

jun 28 Spill.no  

Playstation har lenge hatt en tjeneste med navnet Playstation Plus. Hvis man velger å betale 119,- kroner for 90 dager eller 395,- for et helt år kan man få spill gratis og prisavslag på andre spill.

Med Microsoft så må man betale rundt 500 kroner i året for å få Xbox live Gold. Hvis man har dette, så kan man spille online, i tillegg til å bruke Netflix og andre tjenester. Dette er ting som allerede er gratis for Playstation 3 brukere. Nå gjør Microsoft imidertid noe som gir deg mer for pengene.

Games with Gold

Microsoft fortalte på Microsoft sin E3 pressekonferance om “Games with Gold”. Dette er en utvidelse av Xbox Live Gold. Games with Gold går ut på at Microsoft gir deg ett gratis spill hver andre uke. Spillet Microsoft gir deg vil du ha for alltid, og vil fortsatt kunne spilles når medlemskapet har gått ut. Dette er noe du ikke kan gjøre med Playstation Plus.

Siden Microsoft gir bort to spill i måneden skulle man tro at spillene man fikk var noen ukjente spill bare noen få av oss hadde hørt om. Dette er ikke tilfellet. Spillet som er tilgjengelig nå og ut juni er Fable 3. Det sies også at neste måneds spill vil være Halo 3 og Assassin’s Creed 2.

Dette er noe alle med Xbox Live Gold burde se på her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.