Mindre lineær enn forgjengeren
0

Mindre lineær enn forgjengeren

jun 28 Spill.no  
Battlefield 4 vil inneholde en mindre lineær kampanje enn det forrige spillet, fortalte EA DICE studio head Karl Magnus Troedsson Official PlayStation Magazine UK under et intervju.
«Det er signatur multiplayer elementer som vi ønsker å bringe inn i single-player», Troedsson fortalte PlayStation Magazine. «Vi ønsker å gi spilleren et valg. Har de ønsker å gå for den sleipe tilnærming med en sniper rifle og et lyddempet pistol, eller ønsker de å ta en jeep og har hele troppen skyte på alt de ser? «
Dette er delvis svar på klager om Battlefield 3 single-player kampanje, som-har bare spilles på nytt-Jeg kan fortelle deg er super, super lineær og sterkt begrenset i valg. Men jeg kan tenke meg DICE beslutning om å lage en mer avrundet, allsidig opplevelse for spillere i Battlefield 4 er også bare en naturlig utvikling av franchise, spesielt hoppe til neste generasjons.
EA DICE har også til hensikt å fortelle en mye mer engasjerende historie i fjerde Battlefield.
Battlefield 4 lanseres på PC, PS3 og Xbox 360 den 29 oktober i Nord-Amerika, 1. november i Europa, med Xbox One og PS4 versjoner til følge. i tid for både systemets lanseringer.

Battlefield 4 vil inneholde en mindre lineær kampanje enn det forrige spillet, fortalte EA DICE studio head Karl Magnus Troedsson Official PlayStation Magazine UK under et intervju.
«Det er mange signatur elementer fra flerspillerdelen som vi ønsker å bringe inn i single-player», Troedsson fortalte PlayStation Magazine. «Vi ønsker å gi spilleren et valg. Har de ønsker om å gå for sleip sniking med en sniper rifle og en lyddempet pistol, eller ønsker de å ta en jeep og ha hele troppen skyte på alt de ser? «
Dette er delvis svar på klager om Battlefield 3 enspiller kampanje, som bare kan spilles på nytt. Jeg kan fortelle deg at Battlefield 4 har en super, super lineær og sterkt begrenset med valgmuligheter. Men jeg kan tenke meg DICE beslutning om å lage en mer avrundet, allsidig opplevelse for spillere i Battlefield 4 er også bare en naturlig utvikling av franchise, spesielt hoppe til neste generasjons.
DICE har også til hensikt å fortelle en mye mer engasjerende historie i fjerde Battlefield.

Battlefield 4 lanseres på PC, PS3 og Xbox 360 den 1. november i Europa, Xbox One og PS4 datoen er ikke fastsatt.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.