Minecraft-dokumentar sendes på Xbox Live i helgen
0

Minecraft-dokumentar sendes på Xbox Live i helgen

des 19 Spill.no  

Dokumentarfilmen Minecraft – The Story of Mojang av 2 Player Productions vises gratis for gullmedlemmer på Xbox Live lørdag 22. desember.

Premierekveld

Dokumentarskaperne fulgte Notch og resten av Mojang rundt i ett år i 2010 for å lage dokumentaren, og resultatet bærer det samme, høye kvalitetsnivået vi kjenner fra deres tidligere prosjekter. Filmen, som skal være like lang som en helaftens spillefilm, tok nesten to år å lage.

Etter en svært vellykket innsamling via Kickstarter, er endelig prosjektet ferdigstilt, premierevisningen er forbeholdt Xbox-eiere, nærmere bestemt de med gullabonnement, som får se filmen helt gratis lørdag 22. desember kl 19:00 lokal tid (7 PM GMT/8 PM CET). Dokumentaren har, i tillegg til Mojang-jengen, med kjente fjes som Tim Scafer, Peter Molyneux og Gabe og Tycho fra Penny Arcade.

De som ikke har Xbox eller Xbox Live kan kjøpe filmen enten digitalt eller på DVD fra og med søndag 23. desember.

Se trailer

2 Player Productions slo seg opp i spillbransjen med dokumentaren om chiptune-miljøet, Reformat the Planet, og har i ettertid jobbet med storheter som Penny Arcade og Uncharted 3. For tiden jobber de med den episodebaserte dokumentarserien om Double Fine Productions, som inntil videre er forbeholdt de som støttet studioet på Kicstarter. 2 Player har vunnet en rekke priser for dukumentarene sine, og har blant annet deltatt på SXSW-festivalen i Austin, Texas.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.