Miyamoto demonstrerer Zelda
0

Miyamoto demonstrerer Zelda

okt 01 Spill.no  

Se hele Shigeru Miyamotos presentasjon av Legend of Zelda: Skyward Sword fra Nintendos pressekonferanse i forkant av Tokyo Game Show 2011.

Engelsk tekst

Det hersker ingen tvil om at Skyward Sword befinner seg høyt oppe på ønskelisten over årets storlanseringer, og de fleste nettmedier i verden rapporterte fra Nintendos imponerende demonstrasjon av spillet i forkant av årets Tokyo Game Show. De færreste har imidlertid sett demonstrasjonen selv, mye på grunn av at hele showet foregitt utelukkende på japansk.

Men nå har Nintendo of America fått oversatt Miyamotos presentasjon av spillet, hvor det regelrett hagler med informasjon om elementer i spillet. Og vi får selvsagt se den legendariske spillskaperen svinge rundt på sverd og skjold i velkjent stil, i tillegg til å denne gangen få med oss en rekke interessante detaljer om det kommende eventyrspillet.

Se Miyamotos TGS-presentasjon her:

Legend of Zelda: Skyward Sword utvikles av Nintendo for Wii, og har fått lanseringsdatoen 18. november her i Norge.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.