Møljeslagsmål i september
0

Møljeslagsmål i september

mai 22 Spill.no  

Tekken Tag Tournament 2 har allerede vært ute i japanske arkadehaller en stund, men nå har Namco Bandai satt en dato for hjemmeversjonen som kommer på Playstation 3 og Xbox 360. 14. september lanseres spillet.

Spesialutgave

Tekken Tag-serien er en variant av hovedspillene i Tekken, der to og to figurer møtes til slagsmål. Som i wrestling kan man “tagge” mellom de to personene midt i kampen. Tekken Tag Tournament 2 kommer til å by på den største samlingen av Tekken-figurer noensinne, med over 50 spillbare slåsskjemper.

Hvis ikke det er nok kan man også forhåndsbestille spillet og få med fire nedlastbare karakterer: Michelle Chang, Angel, Kunimitsu og Ancient Ogre. Spillkjeden Game vil i tillegg selge en spesialutgave av spillet med metalleske, soundtrack, bildebok og en video med spilltips.

Sjekk ut fersk trailer her:

Tekken Tag Tournament 2 utvikles og utgis av Namco Bandai. Spillet lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 14. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.