Mørkt agentspill fra Suda51
0

Mørkt agentspill fra Suda51

apr 04 Spill.no  

Den ikoniske spillskaperen Suda51 har annonsert sitt studio Grasshoper Manufactures neste prosjekt, et mørkt agentspill ved navn Killer is Dead, melder Andriasang.

James Bond og No More Heroes

Det absurde actionspillet Lollipop Chainsaw slippes som kjent i juni, men allerede nå har samarbeidet mellom Suda51s Grasshopper Manufacture og manga-utgiver Kadokawa Games annonsert sitt neste prosjekt sammen. Denne gangen er det en slags mørk vinkling på et James Bond-lignende univers – da først og fremst med tanke på kvinnene man møter på.

I Killer is Dead inntar man rollen som en dødsdømt fange som setter ut for å ta livet av bøddelen sin, skal vi tro Andriasang. Spillbarheten fokuserer på sverdkamper i samme stil på No More Heroes-spillene, men med en ny vri.

Killer is Dead skal etter planen utgis for Xbox 360 og Playstation 3 i løpet av 2013. Noe mer vet vi ikke om spillet ennå, men vi håper i det minste på en trailer innen rimelig tid. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.