Møt Mass Effect-stemmene
0

Møt Mass Effect-stemmene

feb 01 Spill.no  

En ny trailer fra Bioware og utgiver Electronic Arts presenterer stemmeskuespillerne i det kommende rollespillet Mass Effect 3.

Stjernespekket

Mass Effect-serien regelrett bugner av produksjonsverdi, og det er ingen tvil om at mye tid og ressurser går med på å få både grafikk, musikk og bevegelser på plass. Men det er stemmeskuespillet som bidrar mest til å gi de mange karakterene i serien sin identitet, noe Bioware har gjort en ypperlig jobb med siden det første spillet.

I en ny trailer får vi hilse på et knippe av de mest sentrale stemmeskuespillerne, som også presenterer karakterene de spiller, og gir en kort innføring i hvem de er når Mass Effect 3 setter i gang.

Se video

Mass Effect 3 utvikles av Bioware Games og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 2. mars.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.