Møt redaktøren!
0

Møt redaktøren!

I april får Spill.no ny redaktør. Jon Cato Lorentzen kommer fra redaktørjobben i GameReactor, og skal styre Spill.no-skuta med stødig hånd inn i fremtiden. Han bobler allerede over av idéer og påfunn, og kommer til å sette et stort preg på din favorittspillside i tiden fremover.

Vi ønsker Jon Cato velkommen, og håper at dere lesere vil gjøre det samme. Og vi gir dere nå sjansen til å stille ham spørsmål.

Hva har han jobbet med før? Hvilken utdanning kreves for å få jobb som redaktør på Norges største spillnettsted? Hva var hans første anmeldelse? Er han singel? Hvilken bil har han? Hva er hans favorittkonsoll? Hvor mange zen-buddhister trengs for å skifte en lyspære?

Jon Cato lover å svare på alt. Send inn ditt spørsmål i kommentarfeltet under, alle sammen blir samlet opp i en kjempeartikkel som kommer like over påske. Og for å gjøre det hele enda mer spennende gir vi bort et tilfeldig spill til den som stiller det aller beste spørsmålet!

About Erling Løken Andersen

Erling er tidligere ansvarlig redaktør i Spill.no, nå styreleder i Omega Media, som eier og driver Spill.no. Erling har jobbet med spill siden 2006; først som spillutvikler, deretter spilljournalist og redaktør.