Møt Uncharted-skaperne og spill Uncharted 3!
0

Møt Uncharted-skaperne og spill Uncharted 3!

okt 06 Spill.no  

Oppdatering: Vinnerne ble: alsc, Legendhawk, NRJ, Stairs, Mada. Spill.no gratulerer!

Et av de mest etterlengtede spillene blant våre lesere er Uncharted 3: Drake’s Deception som lanseres i november. Mandag kommer spillets game director, Justin Ricmond, til Norge sammen med community-sjef Arne Meyer, og de skal vise spillet for skandinavisk presse. Og DU kan bli med!

Prøvespilling

Vi har nemlig vært så heldige å få lov til å invitere med oss fem lesere som får være med på presentasjonen mandag. De fem leserne vil i tillegg til å få se en demonstrasjon av spillet fra Justin og Arne også få muligheten til å teste to ulike nivåer selv! Det ene nivået foregår i et brennende slott, mens det andre finner sted på et fly.

Presentasjonen er opprinnelig beregnet på pressefolk, så dette blir en unik mulighet til å få treffe skaperne bak Uncharted-serien, og ikke minst prøve et av årets mest etterlengtede spill lenge før det lanseres.

Arrangementet varer fra 12:00 til 15:00 mandag 10. oktober, og foregår i Oslo sentrum.  Du må komme deg til og fra arrangementet for egen regning.

Merk at hvis du vet at du ikke har anledning til å komme på arrangementet mandag formiddag, ber vi deg la være å delta i konkurransen!

De fem vinnerne blir trukket i morgen, fredag, 15:00 og kontaktet via mobil. Alt du må gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på spørsmålet under.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.