Mutert oppfølger
0

Mutert oppfølger

apr 25 Spill.no  

En ny trailer for Sonys kommende science fiction-skytespill Star Hawk har nylig dukket opp, og gir et raskt innblikk i spillets enspillerdel.

Mutert historie

En åndelig oppfølger til det noe forglemmelige Warhawk fra 2007 høres kanskje ikke ut som det perfekte utgangspunktet for et skytespill, men i Starhawk har det nyoppstartede utviklerstudioet LightBox Interactive virkelig gjort om på oppskriften,

I samarbeid med God of War-studio SCE Santa Monica har de ikke bare utviklet en flerspillerdel, som i forgjengeren, men en ambisiøs enspillerbit som tar for seg leiesoldaten Emmet Graves, som har blitt infisert av Rift-energi, og har blitt delvis mutert.

Sanntidsstrategi

Kampene byr på elementer av sanntidsstrategi også, ved at man kan bygge bunkere, barrikader og arsenal mens man kriger, og spillet har støtte for en ekstra spiller for samarbeid. Flerspilleren skal støtte 32 spillere online.

En ny trailer for spillet, som denne gangen fokuserer på handlingen, dukket nylig opp hos nettstedet IGN. Her får vi høre Emmets versjon av tilstandene som hersker, hvor tidligere gruvearbeidere har blitt mutert til såkalte Outcasts, og dreper alle som nærmer seg gruvene de har kapret. I trailere får vi se Emmet i en rekke forskjellige fartøyer, i tillegg til noen glimt fra skytesekvensene.

Se video

Starhawk utvikles av LightBox Interactive i samarbeid med SCE Santa Monica, og gis ut av Sony Computer Entertainment for Playstation 3. Spillet lanseres 11. mai i Europa.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.