Mye tyder på annonsering av en nyutgivelse av Mass Effect trilogien kommer i morgen
0

Mye tyder på annonsering av en nyutgivelse av Mass Effect trilogien kommer i morgen

nov 06 Anders Lønning  

Mens den offisielle N7 dagen nærmer seg begynner mer og mer bevis om en nyutgivelse av den populære sci-fi rollespill serien å dukke opp

For en liten stund tilbake rapporterte vi på nyheten om at det sør-koreanske klassifiseringsorganet for dataspill muligens hadde røpt en planlagt nyutgivelse av Mass Effect trilogien som skal ha fått navnet Mass Effect: Legendary Edition. I dag, dagen før 7. november som Electronic Arts og Bioware har brukt som en slags merkedag for serien, begynner bevis for at en annonsering kan være nært forestående å dukke opp på ny.

I en presentasjon ovenfor investorer sa representanter for utgiveren at de planla å slippe en nyutgivelse av et spill fra deres bibliotek innen utgangen av finansåret 2020, altså innen mars 2020, noe mange har tatt for å være nettopp Mass Effect: Legendary Edition, og nå begynner insidere og journalister i spillindustrien å bygge under at en annonsering vil finne sted i morgen.

Både Bioware mega-fan Liana Ruppert, som jobber for spill magasinet GameInformer, og Kat Bailey fra USGamer har postet på sine respektive trwittere at Mass Effect fans burde stå opp tidlig i morgen amerikansk tid for å se en annonsering førstnevnte antyder og sistnevnte direkte spekulerer i at kan være Mass Effect nyutgivelsen og på twitter kontoen til Venture Beat journalisten Jeff Grubb finner man dette ganske så avslørende bildet.

Tolk det som dere vil, men vi er i hvertfall klar til å vende tilbake til melkeveien, og vi håper selvfølgelig at dette betyr vi har enda mer Mass Effect i vente i tiden fremover

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.