Nå blir det film av Deus Ex
0

Nå blir det film av Deus Ex

jul 11 Spill.no  

CBS Films har nylig undertegnet en avtale som sikrer dem rettighetene til film basert på fjorårets rollespill Deus Ex: Human Revolution fra Eidos Montreal, melder Eurogamer.

Blade Runner 2?

Film til spill blir stort sett kleint, og andre veien har et enda dårligere rykter. Men ingen skal beskylde verken film- eller spillbransjen for å slutte å prøve. Sist ut nå er CBS Films, som har sikret seg rettighetene til Deus Ex: Human Revolution. Spillet er, som de fleste vet, veldig inspirert av filmen Blade Runner fra 1982, så dette blir med andre ord en film inspirert av et spill som er inspirert av en film.

Men vi takker aldri nei til film noir, og blandet med science fiction kan det bli rett så underholdende. Filmselskapet kommer til å jobbe tett med Eidos Montreal under utviklingen av filmatiseringen, og Roy Lee, som tidligere har vært sjefprodusent for filmer som The Departed står for produksjonen.

Noen dato for vidunderet er foreløpig ikke nevnt, men vi regner med at det går minst et år før vi får se noen trailer. I mellomtiden kan man jo leke med tanken på hvem som bør besette rollelisten?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.