Nå blir det serie
0

Nå blir det serie

jun 25 Spill.no  

Capcom er svært fornøyd med Dragon’s Dogma-salget, og har annonsert at de vil produsere oppfølgere til rollespillet, melder CVG.

Suksess #55

Mens japanske rollespill for få år siden representerte det mest rigide og konservative spillbransjen hadde å by på, har det kommet en ny bølge av nytenkende og innovative spill i sjangeren. Blant dem finner vi Dragon’s Dogma, som ikke bare sjarmerte anmelderne, men tydeligvis også kundene.

For Capcom kunne nylig stolt erklære spillet som utgiverens 55. tittel som selger over en million eksemplarer, og føler dermed at det er grunn nok til å satse videre på konseptet. Dragon’s Dogma blir altså en serie, sannsynligvis med flere oppfølgere på vei. Spillet har ikke vært noen gedigen suksess i Vesten ennå, men er det raskest selgende spillet for denne konsollgenerasjonen i Japan, med over 300 000 solgte i løpet av den første lanseringsuka.

Dragon’s Dogma utvikles og utgis av Capcom for Xbox 360 og Playstation 3. Les anmeldelsen vår av spillet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.