Nå fikses Assassin’s Creed III
0

Nå fikses Assassin’s Creed III

nov 18 Spill.no  

Ubisoft har sluppet en detaljert beskrivelse av innholdet i neste oppdatering for det nylanserte snikmorderspillet Assassin’s Creed III.

Kjepper i hjulene

Mens vi i det store og hele likte Assassin’s Creed III i anmeldelsen vår, var det ikke til å komme utenom at småfeilene florerte. Såpass mye at det var direkte plagsomt. Som med storspill flest er det imidlertid bare snakk om tid før en solid oppdatering dukker opp, og nå er endelig Ubisoft klare med et drabelig skippertak for å få spillet på bena igjen i tide til både PC- og Wii U-lansering.

Oppdateringen tar tak i over 100 småproblemer som er strødd rundt i spillet, både i enspiller- og flerspillerdelene. Ubisoft har allere gjort det klart at alt i konsoll-oppdateringen kommer til å være inkludert i butikkutgaven av PC-versjonen, så ingen såkalt dag 1-oppdatering skal være nødvendig.

Full oversikt

Les en komplett oversikt over problemer oppdateringen tar tak i HER. De som ikke har spilt spillet ennå, og ikke vil ha røpet handlingen på forhånd, bør imidlertid motstå fristelsen. Oppdateringen slippes dagen da amerikanerne feirer Thanksgiving, torsdag 22. november. Les anmeldelsen av spillet her.

Assassin’s Creed III utvikles og utgis av Ubisoft, og er allerede ute på Playstation 3 og Xbox 360. PC-utgaven lanseres 23. november, og Wii U-versjonen kommer 30. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.