Nå har Humble Bundle lansert egen nettbutikk
0

Nå har Humble Bundle lansert egen nettbutikk

nov 17 Spill.no  

Nå kan man kjøpe spill hver for seg hos Humble Bundle, gjengen bak de kjente veldedighetssalgene hvor man kan kjøpe spillpakker til en selvvalgt pris. Det er imidlertid ikke de samme spillene som er i Humble Bundlene, iallefall ikke så langt. Det er også slik at de koster litt mer, men det er prisen man må betale for å kunne velge og vrake i spill.

Når det kommer til selve butikken så fungerer den på en litt annen måte enn det Humble Bundlene i seg selv gjør. Blant annet er det satt opp en måte for fordeling av inntekter som ikke kan endres, der 75% går til utviklere, 15% går til Humble Bundle og 10% går til veldedighet. Du kan heller ikke velge selv hvilke av veldedighetene som skal få pengene, men jeg vil anta at det deles jevnt mellom dem.

De har og debutsalg for tiden der de har nye tilbud hver dag. Det er ikke sikkert, men høyst sannsynlig at de kommer til å fortsette å ha salg selv etter debutsalget. Det er heller ikke så mange spill i butikken enda, men det kommer nok flere med tiden. Flere av spillene er kompatible med alle typer operativsystemer, og noen er til og med kompatible med Android.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.