Nå kan alle teste Battlefield 3
0

Nå kan alle teste Battlefield 3

sep 29 Spill.no  

PC-, Xbox 360- og Playstation 3-eiere kan nå laste ned en bit av Battlefield 3 for betatesting, og slutte seg til de med tidlig tilgang.

Fritt frem

For et par dager siden fortalte vi at de som hadde fikset seg tidlig tilgang via enten spesialutgaven av Medal of Honor eller forhåndsbestilt spillet via Origin, kunne laste ned og sette i gang med betatestingen av Battlefield 3. I dag er det imidlertid åpnet for alle som måtte ønske det.

Betaen skal ligge tydelig fremme på Playstation Store, mens Xbox 360-eiere foreløpig må finne den under B (for Battlefield 3), eller under Demos i Games Marketplace. PC-eiere finner nedlastingen via Origin.

Kartet som skal testes heter Operation Metro, og vil spilles i spillmodusen Rush. Betaen ender 10. oktober. Man får beholde navnet på soldaten sin, men all statistikk slettes for å unngå at noen får en urettferdig start på spillet.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.