Nå kan du strømme spill på NVIDIA Shield uansett hvor du er
0

Nå kan du strømme spill på NVIDIA Shield uansett hvor du er

mar 27 Spill.no  

En av nøkkelfunksjonene med NVIDIAs Android-baserte kraftmaskin Shield, har helt siden starten vært at man kan strømme spill fra enhver PC på lokalnettet til konsollen. Dersom man har sterk nok PC, kan man dermed springe rundt i Skyrim, fullføre Bioshock Infinite, eller hva det måtte være hvor som helst i huset, og nå vil selskapet videreføre strømmingen til verdenen utenfor husets fire vegger.

I konsollens neste oppdatering vil en beta-versjon av NVIDIAs nyeste strømmingsprogramvare bli inkludert. Spillere vil dermed kunne logge inn på PCen hjemme uansett hvor de måtte befinne seg (såfremt man er på et brukbart nettverk), for så å strømme spillene man har på PCen rett til konsollen.

Oppdateringen blir tilgjengelig neste uke, og i tillegg til økte muligheter for strømming, bringer den et par andre funksjoner til bordet. Shield får nå støtte for strømming fra bærbare datamaskiner med GeForce GTX-kort, og dersom man helst liker å spille på TVen, gjør støtte for tastatur og mus via Keyboard det lettere å spille Shield oppkoblet til storskjermen. Konsollen får og siste utgave av Googles Android OS – Android 4.4.2.

For å feire nyvinningene har NVIDIA valgt å kutte prisen på konsollen ut april. Før måtte man bla fram 249 USD (rundt 1500 kroner) for konsollen, men nå er den tilgjengelig for 199 dollar, eller i underkant av 1200 NOK.

Kilde: NVIDIA Blog

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.