Nå kan du ta turen til Helmsdjupet
0

Nå kan du ta turen til Helmsdjupet

nov 21 Spill.no  

I går kunne vi informere om at de første skjermbildene til det kommende Tolkien-baserte spillet Middle-earth: Shadow of Mordor var offentliggjort, men det er faktisk ikke det eneste nye på Ringenes Herre-spillfronten. Warner Bros. og utviklerne i Turbine rullet nylig ut en ny tilleggspakke til The Lord of the Rings Online, under tittelen Helm’s Deep.

Helm’s Deep tilfører en rekke nye elementer til det gratise MMO-spillet, og fokuset ligger denne gang på spillets kampsystem og krigføring. Blant annet vil man kunne delta i såkalte “Epic Battles“, hvor de som er i nivå ti eller høyere kan kjempe sammen i store slag. Hvert slag vil ha både primære og sekundære mål som må utføres for å komme seirende ut av det, og ved å fullføre disse målene får man medaljer rangerende fra bronse til platinum.

Tilleggspakken innfører et nytt område til The Lord of the Rings Online, nærmere bestemt Vestlige Rohan, som blant annet inkluderer det grønne og frodige Kingstead, og det krigsherjede Westfold. Man vil selvfølgelig også kunne delta i det ikoniske slaget ved Helmsdjupet, derav navnet til tilleggspakken.

Mer informasjon rundt hva tilleggspakken inneholder kan finnes på spillets nettsider, og ved å se lanseringstraileren som er å finne i slutten av artikkelen.

The Lord of the Rings Online: Helm’s Deep er tilgjengelig nå, men i motsetning til originalspillet som nå er gratis å spille, koster tilgang på det nye innholdet penger. Prisen er 40 euro for en grunnleggende pakke, og 60 euro for en såkalt premium-pakke.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.