Nå kan du tafse damene på puppene i Dead or Alive 5
0

Nå kan du tafse damene på puppene i Dead or Alive 5

feb 14 Spill.no  

Dead or Alive-serien har alltid hatt et småkleint fokus på kvinnekroppen. Det begynte i de første spillene, der programmererne lagde algoritmer for å få puppene til de kvinnelige kampfigurene til å disse og sprette når figurene bevegde seg. Nå har pervoene i Team Ninja tatt puppefikseringen sin til nye høyder, i den nyeste patchen til Dead or Alive 5 innføres nemlig en modus som lar deg leke med spillfigurenes pupper.

Tafsing

Ifølge Kotaku fungerer puppetafsinga kun på Playstation 3-versjonen etter oppdatering til v1.03a av spillet. Ved å riste Dual Shock-kontrolleren kan du bevege brystene til de kvinnelige figurene. Team Ninja hevder selv at dette er noe fansen har etterlyst, og det betviler vi egentlig ikke. Er du nysgjerrig på hvordan det hele ser ut kan du jo gløtte på videoen her:

Dead or Alive 5 er utviklet av Team Ninja og utgitt av Tecmo. Spillet er lansert på Playstation 3 og Xbox 360 og kommer i en egen Vita-versjon i år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.