Nå kommer 3D-spillene
0

Nå kommer 3D-spillene

apr 15 Spill.no  

I vår lanserer Sony sin nye serie med 3D-klare TV-apparater. Det er snakk om et bredt utvalg apparater i ulike størrelser og prisklasser, som alle vil ha støtte for å vise tredimensjonale bilder, likt det man kan se på kino i animasjonsfilmer og storfilmen «Avatar», blant annet. Som på kino må man ha på seg spesiallagde briller for å se de tredimensjonale effektene.

Oppgradering til Playstation 3

Ettersom Sony også lager Playstation 3 er det ikke overraskende at de ønsker å benytte den samme teknologien i Playstation 3-konsollen. Via en firmware-oppgradering over nett senere i vår kommer Playstation 3 til å få full 3D-funksjonalitet i utvalgte spill. Fire spill er annonsert oppgradert til 3D så langt: «Wipeout HD», «Super Stardust HD», «Pain» og «Motorstorm: Pacific Rift» (kun ett nivå). Som en introduksjonsbonus vil alle som kjøper en 3D-klar Sony-TV få med en kode som lar dem laste ned disse fire spillene gratis.

I tillegg til en oppgradering som klargjør Playstation 3 for 3D-spill sier Sony i en pressemelding at det vil komme enda en oppgradering senere i år som vil muliggjøre avspilling av blu-ray-filmer i 3D.

TV-apparatene med 3D-støtte som Sony har annonsert for lansering varierer i pris fra 17.000,-  til 40.000,- kroner. Skal man utnytte 3D-funksjonene i apparatet må man i tillegg ha en 3D-sender til 500,-, samt batteridrevne briller til 1.100,-.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.