Nå kommer zergene
0

Nå kommer zergene

mai 31 Spill.no  

Fjorårets lansering av StarCraft II: Wings of Liberty var intet mindre enn en sensasjonell salgssuksess, og her på Spill.no ble det belønnet med en solid anmeldelse. Men StarCraft II-historien skal fortelles i tre deler, og først nylig har vi fått de første glimtene av del to, Heart of the Swarm.

Zerg rush

Mens vi i Wings of Liberty kontrollerte Jim Raynor og rebellene hans i kampen mot Arcturus Mengsk og resten av Dominion, er det nå på tide å vende oppmerksomheten mot Sarah Kerrigan og hennes velkjente Zerg-undersåtter.

Denne gangen er fokuset flyttet litt bort fra flerspillerdelen, og handlingen blir satt i høysetet. I senter finner vi Kerrigan, som ved hjelp av enorme mentale krefter kan bekjempe haugevis med fiender på egenhånd. Ifølge Blizzard selv, vil hun fint kunne takle 27 siege tanks på egenhånd. I tillegg har hun et eget tech-tre for videreutvikling av evner gjennom spillet.

I dag morges ble en helt fersk gameplay-trailer sluppet på nettet, hvor vi får avslørt en rekke nye detaljer om hvordan del to av tre kommer til å utspille seg.

StarCraft II: Heart of the Swarm utvikles av Blizzard Entertainment, og gis ut av Activision. PC-spillet har foreløpig ingen lanseringsdato, men det siktes mot 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.