Nå prøver Telltale seg på Minecraft
0

Nå prøver Telltale seg på Minecraft

des 18 Spill.no  

Telltale har imponert en hel spillverden med sin tolkning av The Walking Dead-serien og Fables-tegneserien (The Wolf Among Us), og i disse dager er det første episode i deres Game of Thrones-serie samt det kommende Tales From the Borderlands som gjelder.

De sparer imidlertid ikke på kruttet; nå samarbeider de nemlig med Mojang om å lage Minecraft: Story Mode – et historiedrevet, episodebasert eventyrspill som handler om Minecraft. Historien i spillet skal basere seg på spillerens egne valg, som vi kjenner igjen fra tidligere Telltale-spill, og er inspirert av både spillersamfunnet i Minecraft og de ulike temaene og stemningene spillet byr på fra før av. I følge Mojang skal man imidlertid ikke se på dette som en offisiell historie for Minecraft-universet, og man skal heller ikke forvente noen som helst form for forklaring av det – bare et kult spill.

Første episode skal lanseres en gang i løpet av 2015 til både PC, Xbox-konsollene, Playstation-konsollene, PC, Mac, iOS og Android. Her kan du få en litt mer interaktiv innføring i hva det går ut på – men det Minecraft 2 er bare tull, i følge Mojang…

Kilder: Mojang, Telltale

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.