Nathan og Sully på kanotur
0

Nathan og Sully på kanotur

jan 20 Spill.no  

To nye videoer fra Sony viser hvordan bevegelsene til Playstation Vita-spillet Uncharted: Golden Abyss blir spilt inn.

Bevegende skuespill

Uncharted-spillene stikker seg ut på mange måter i spillverdenen, men en av seriens sterkeste sider er skuespillet. Replikkene til Nathan Drake og Victor «Sully» Sullivan sitter som støpt, og leveres med et overbevisende skuespill også på animasjonssiden.

For å få disse animasjonene på plass, benytter Naughty Dog, som så mange andre, motion capture. Ved hjelp av Tron-lignende drakter med en rekke prikker og fargekoder på, oversettes skuespillernes bevegelser til sine digitale alter egoer. Sony har nå sluppet et par videoer for å gi deg et innblikk i hvordan slike innspillinger foregår, og gir samtidig en liten forsmak på hva vi kan vente oss på handlingssiden. Hvis du er ekstra hårsår når det kommer til spolering av handling, er det kanskje lurt å dempe lyden under avspilling.

Se videoer

Uncharted: Golden Abyss utvikles av Naughty Dog og utgis av Sony for Playstation Vita. Spillet lanseres sammen med konsollen den 22. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.