NES Classic Mini returnerer i juni
0

NES Classic Mini returnerer i juni

mai 16 Stian Koxvig  

Da Nintendo lanserte sin populære mini NES konsoll i november 2016 hadde de ikke regnet med hvor populær den skulle bli, så et lite antall konsoller, og utrolig høy etterspørsel gjorde at den var ekstremt vanskelig for folk flest å få tak i. Etter lanseringen av SNES mini i fjor lovte Nintendo at den skulle komme tilbake i løpet av 2018, og da i et mye større antall.

Nå kan Nintendo bekrefte at konsollen kommer til Norge 29. juni 2018, og Nintendo har nok lært av feilene sine, denne gangen kommer lageret med konsoller til å være større enn ved originallanseringen. Konsollen vil fortsatt inneholde 30 installerte spill, og det er ingen beskjeder enda om det kommer til å være med en ekstra kontroller slik som SNES Mini.

i Japan vil den nye settet med Famicom Mini konsoller ha 30 nye spill, men for resten av verden blir det altså samme settet som tidligere, og nå når de skal være så mye lettere å få tak i vil vi unngå endel scalping situasjoner som har irritert mye fans.

About Stian Koxvig

25 år gammel mann med bakgrunn innenfor film og journalistikk. Spiller det meste men er veldig glad i Final Fantasy, Metal Gear Solid og The Legend of Zelda: Er lidenskapelig opptatt av film

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.