Neste Assassin’s Creed kan bli satt til Brasil
0

Neste Assassin’s Creed kan bli satt til Brasil

des 10 Spill.no  

I et intervju med nettstedet Techtudo røper sjef for Ubisoft Brasil Chaverot Betrand at handlingen i det neste Assassin’s Creed-spillet kan bli satt til Brasil, melder Gamespot.

Snikmordere i Syden?

Etter at Assassin’s Creed III og Assassin’s Creed: Liberation brakte serien over Atlanteren, er det nå altså snakk om å flytte handlingen lenger sørover, til Sør-Amerikas hjerte, Brasil. Vår venn Desmond fra den nå avsluttede Desmond-trilogien, var riktig nok på besøk på fotballstadion i landet i Assassin’s Creed III, noe som ikke falt i særlig god jord blant brasilianske fans, da brettet var preget av dårlig kledde folk som solgte kopiprodukter og uoffisielle flagg, og snakket svært gebrokken portugisisk med tunge innslag av amerikansk uttale.

Det var dette Bertrand gikk ut for å beklage, og endte i samme slengen opp med å fortelle at Ubisoft for tiden jobber med å kartlegge Brasils historie, selv om ingen endelige beslutninger er fattet ennå.

Blodig historie

Landet har opplevd både portugisisk, så nederlandsk, så igjen portugisisk styre, og på slutten av 1700-tallet, ledet Jose Da Silva Xavier an et feilslått opprør mot de europeiske styresmaktene, noe som endte med at han ble hengt og deretter partert. Noen år senere, etter at Napoelon styrtet kongen av Spania, ble landet omsider erklært uavhengig, og monarkiet overtok. Det varte rundt 60 år, til neste revolusjon i 1888. I tillegg var landet sentralt i slavetrafikken, og i over 300 år jobbet afrikanske slaver på de brasilianske sukkermarkene. Og kjente historiske personer som Charles Darwin skal ha besøkt landet hyppig. Mer enn nok til minst ett Assassin’s Creed-spill, med andre ord.

Ubisoft har foreløpig ikke kommet med noen offisiell uttalelse for å bekrefte eller avkrefte hva vi inntil videre anser for rykter, og noen Assassin’s Creed-spill for 2013 har ennå ikke blitt annonsert, på tross av at det har kommet årlige utgivelser fra serien siden 2009.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.