Neste Hitman lages i Canada
0

Neste Hitman lages i Canada

nov 23 Spill.no  

IO Interactive og utgiver Square Enix vil dele opp utviklingen av fremtidige Hitman-spill mellom flere studioer, melder Eurogamer.

Hyppigere utgivelser

Når neste spill i serien nå utvikles av Square Enix’ Montreal-studio, er det første gangen et Hitman-spill ikke lages hos danske IO Interactive. Ifølge Hitman Absolution-sjef Tore Blystad, er det en naturlig utvikling.

– Det blir som med Treyarch og Infinity Ward, forteller Blystad i et intervju med Official Playstation Magazine, og henviser til ordningen hvor studioene bytter på å lage Call of Duty-spill, og dermed sørger for hyppigere utgivelser av den profilerte serien.

Samarbeid

– De kommer til å bygge på hverandre, i tillegg til å ha sine særegenheter. Jeg synes det tar mye tid å lage bare ett spill med disse store seriene. Hvis det er mulig, bør man i det minste jobbe litt parallelt og hjelpe hverandre, utdyper han.

Blystad røper i tillegg at IO nå er igang med et nytt prosjekt, men vil ikke røpe om det gjelder et nytt Hitman-spill, eller noe nytt. Square Enix Montreal-sjef Lee Singleton har imidlertid uttalt at studioet har som mål å sørge for hyppigere utgivelser av spill i serien, så det er i det minste sannsynlig at IO også har begynt å skisse opp sin egen oppfølger.

Hitman-serien er utviklet av IO Interactive og utgitt for en rekke spillplattformer, blant annet PC, Playstation 2, Xbox, Playstation 3, Xbox 360 og Gamecube. Les anmeldelse av det nyeste spillet, Hitman Absolution.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.