Neste utvidelse til Pokèmon: Sword & Shield kommer i oktober
0

Neste utvidelse til Pokèmon: Sword & Shield kommer i oktober

sep 29 Anders Lønning  

Lanseringsdatoen til Crown Tundra utvidelsen til Pokèmon Sword & Shield kommer 22. oktober. Spillets andre utvidelse vil ta spillerne på en ekspedisjon for å utforske et frossent landskap.

Utvidelsen virker til å ha mye å by på. For eksempel vil alle legendariske pokèmon fra tidligere spill i serien vil bli å finne i utvidelsen og spillere kan begi seg ut på flerspiller Dynamax Adventures sammen med andre spillere, hvor man sammen kjemper seg inn i grotter for å slåss med sjeldne Pokèmon som ikke blir å finne andre steder.

Pokémon Sword and Shield expansion, The Crown Tundra, launches October 22nd  - The Verge

I Galarian Star Tournament kan spillere slå seg sammen med, og kjempe imot, de forskjellige trenerne fra Galar regionen som dukket opp i Sword & Shield og utvidelsen Isle of Armor. For å feire lanseringen av den siste delen av utvidelsespasset vil forskjellige varianter av Pokèmon maskoten Pikachu bli gjort tilgjengelig i Mystery Gift funksjonen. Først ut er en variant som har på seg capsen til Ash Ketchum fra Pokèmon anime serien.

Koden spillere må bruke for å få han er P1KACHUGET

I andre nyheter fra presentasjonen kommer Pokèmon Go integrasjon for Pokèmon Home tjenesten, hvor spillere kan sende pokèmon mellom Pokèmon Go og de andre Pokèmon spillene, innen utgangen av året.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.