Neversoft lager Call of Duty
0

Neversoft lager Call of Duty

jun 15 Spill.no  

Utviklerstudio Neversoft, som kanskje er best kjent for Tony Hawk’s Pro Skater-spillene, har annonsert at de jobber med Call of Duty-innhold.

Ivrige utviklere

Det er ingen hemmelighet at Call of Duty-serien er en enorm salgssuksess, og en gedigen melkeku for Activision. De siste årene har antallet studioer som jobber med franchisen utvidet seg fra kun Infinity Ward til hele fem ulike utviklere, som alle bidro til Call of Duty: Modern Warfare 3.

Ett av dem er Neversoft, som skapte seg et navn ved hjelp av Tony Hawk-serien, og overtok Guitar Hero-franchisen med Guitar Hero 3, da Harmonix gikk over til å lage Rock Band for Electronic Arts. De har også laget et par svært så underholdende Spider-Man-spill for Playstation. Studioet har i lang tid avertert etter hjelp til å lage et førstepersons skytespill, og nylig dukket følgende erklæring opp på deres offisielle nettside:

– Vi har omformet teamet vårt til en spesialgruppe av ivrige utviklere, som alle er klare til å strekke FPS-sjangeren for Activisions Call of Duty-franchise, heter det på nettsiden.

Vi aner foreløpig ikke om studioet jobber med et helt eget skytespill, eller om de bare hjelper ut de sedvanlige Call of Duty-studioene som rullerer på oppgaven med å lage årets utgave: Infinity Ward, Sledgehammer Games og Treyarch.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.