Nightwing flytter til Arkham
0

Nightwing flytter til Arkham

okt 27 Spill.no  

Warner Bros og utvikler Rocksteady har annonsert en ny spillbar figur, Nightwing, i Batman: Arkham City.

Mer å gjøre

For de av oss som begynner å se slutten på Batman: Arkham City, er det betryggende å nå oppdage at horisonten har flyttet seg noen timer enda lengre bort. For nå har Rocksteady annonsert den første nedlastbare tilleggspakken, selvsagt bortsett fra Catwoman-pakken som var tilgjengelig på lansering.

Her får vi muligheten til å styre Nightwing, som kommer til byen med et helt eget sett med dingser og spesialangrep. Det er imidlertid ingen historiedel for denne karen, men han kan brukes i alt av challenge maps i spillet, i tillegg til to flunkende nye, Wayne Manor og Main Hall.

Batman: Arkham City utvikles av Rocksteady og utgis for PS3, Xbox 360 og PC av Warner Bros. Nightwing-tillegget blir tilgjengelig for nedlasting 1. november. Prisen kommer til å ligge på 560 MS-poeng eller 6,99 euro.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.