Nintendo bekrefter Wii 2-ryktene
0

Nintendo bekrefter Wii 2-ryktene

apr 26 Spill.no  

Den engelske nettsiden Eurogamer melder nå at Nintendo offisielt har bekreftet alle ryktene som har versert de siste ukene om en oppfølger til Wii-konsollen. Ifølge Eurogamer skal konsollen lanseres i 2012.

HD og streaming

Konsollen har kodenavnet Project Cafe, og ble bekreftet i Nintendos finansrapport for 2011. Ifølge rapporten skal konsollen lanseres i 2012. Maskinen vil også bli vist frem under årets E3-messe i Los Angeles i starten av juni. Spill.no vil selvsagt ta turen til USA for å prøvekjøre den nye konsollen.

Ifølge ryktene på nettet vil den kommende konsollen ha HD-grafikk på høyde med Xbox 360 og Playstation 3, samt en ny original kontroller med innebygd trykksensitiv skjerm. Det skal være mulig å streame innhold til kontrollen fra den nye konsollen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.