Nintendo jobber på sin neste konsoll
0

Nintendo jobber på sin neste konsoll

des 21 Spill.no  

Etter to ganske tidlige innskudd i konsollgenerasjoner for Nintendo, er nå det første livstegnet fra deres neste hjemmekonsoll åpenbart seg. Nå avslører nemlig selskapets sannsynligvis største legende, Shigeru Miyamoto, at idémyldringen rundt Nintendos neste konsoll er i gang. 

Det må poengteres at vi fortsatt er langt unna noe ferdig produkt. Man kan regne med at Sony og Microsoft også har begynt å tenke på hva de vil gjøre med sin neste Playstation og Xbox, og Miyamoto gir ikke antydning til at de har kommet noe lenger enn å sende noen ideer ut i lufta. Egne team for denne idémyldringen har imidlertid blitt satt sammen, og dette er den første gangen vi hører noe om denne forestående nestegenerasjonskonsollen.

Miyamoto understreker samtidig at fokuset på Wii U er langt fra dødt:

«Vi fokuserer på å levere en solid rekke med programvare for Wii U til neste år. Det ser det ut til at vi har klart i år, og folk virker fornøyde med det vi har fått til med konsollen. […] For tiden er fokuset vårt på Wii U, men Nintendo som helhet har team som ser på muligheter for ny maskinvare.»

Ikke helt overraskende er det også ganske sannsynlig at Mario tar hovedrollen når den kommende konsollen ruller inn i butikkene. Rørleggerens egen skaper sier vi kan forvente at han sparker i gang den neste æraen i Nintendos konsollhistorie også, og at vi nok får se han i en «ny rolle i et nytt spill».

Kilde: CVG

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.