Nintendo planlegger Switch-avsløringer
0

Nintendo planlegger Switch-avsløringer

okt 29 Anders Lønning  

Forrige uke annonserte Nintendo deres kommende konsoll Nintendo Switch, som er en slags håndholdt-stasjonærhybrid. Vi har i etterkant vært nysgjerrige på hva annet Switchen har på lur, og Nintendo kan nå bekrefte at de kommer med mer informasjon den 13. januar. Under en presentasjon for analytikere torsdag, kunngjorde Nintendos president Tatsumi Kimishima at flere Switch-detaljer vil bli annonsert for både media, analytikere og samarbeidspartnere i en presentasjon, som også vil bli streamet online.
Under presentasjonen vil de annonsere en konkret lanseringsdato og vise frem noen spill som skal være under utvikling for Switchen. Nintendo skal holde events for media og samarbeidspartnere om Switchen deres. Videre vil de også ha events som lar vanlige forbrukere prøve ut Switch, både i Europa og USA, men mer informasjon om dette kommer ikke før senere.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.