Nintendo pusser opp Skyward Sword for Switch
0

Nintendo pusser opp Skyward Sword for Switch

feb 18 Alexander Lund  

Under Nintendo Direct sendingen i går kveld ble det blant annet annonsert at det nå ti år gamle spillet The Legend of Zelda: Skyward Sword blir oppuset for Nintendo Switch.

Denne forbedrede versjonen av spillet vil få en etterlengtet ansiktsløfting da originalspillet kom ut på Wii, en maskin som virkelig ikke har tålt tidens tann visuelt sett, og du kan elv velge om du vil spille med nye bevegelseskontrollerne fra originalspillet eller med et nytt kontrolsystem hvor du bruker høyrestikken til å simulere fektingen til Link. I tillegg vil nye Joy-Con kontroller med Master Sword og Hylian Shield motiv også bli lansert ved siden av spillet.

Zelda regissøren Eiji Aounuma lovet oss også en oppdatering på Breath of the Wild oppfølgeren i løpet av året, og ettersom Zelda serien fyller hele 35 år i 2021, ser ikke vi bort fra at flere klassiske Zelda spill kan være på vei til Switch etterhvert.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD kommer ut 16. juli

Spesial designede kontroller vil også komme på markedet

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill