Nintendo-kostymer i Tekken
0

Nintendo-kostymer i Tekken

sep 14 Spill.no  

Tekken Tag Tournament 2 kommer til Wii U, og en ny trailer viser eksklusive kostymer for denne utgaven av spillet.

Humor

Da det ble annonsert at rapperen Snoop Dogg, eller Snoop Lion, som han kaller seg i disse dager, får sitt eget brett i Tekken Tag Tournament 2, var det liten tvil om at Namco har hatt planer om en liten oppdatering av spillserien.

Det har for all del alltid vært humor å spore i Tekken-spillene, enten via filmsekvensene med Paul Phoenix og Lei Wulong, inkluderingen av figurer som Gon, Roger og Kuma, eller volleyball-modusen Tekken Ball fra Tekken 3. Men Namco vet å ta ting ett hakk videre.

Kjente klær

Wii U-utgaven av spillet kommer nemlig til å inkludere en egen modus hvor Mario-sopp som Mega Mushroom og Poison Mushrooms blir tatt i bruk for å bygge på gameplayet. I tillegg inkluderes et fullt sett med Nintendo-kostymer til figurene, blant annet Mario og Luigi, Fox McCloud, Mega Man, Link, Samus og Bowser, og en ny trailer – selvsagt på japansk – viser en del av dem i sin fulle prakt. Nyt synet.

Se trailer

Tekken Tag Tournament 2 utvikles og utgis av Namco Bandai for Playstation 3, Xbox 360 og Wii U. Spillet er ute, men slippes senere på Wii U.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.