No Man’s Sky får beholde navnet
0

No Man’s Sky får beholde navnet

jun 20 Shepard  

Hello Games har avslørte at dem endelig får beholde navnet No Man’s Sky etter mye tull med hemmelige saksøking som har pågått i 3 år. Sjefen Sean Murray av studioet har nylig avslørt avtalen med en britisk kringkastingsselskapet BskyB på Twiter 

Som jeg har nevnt over så har han sagt at denne kampen om å beholde navnet har holdt på i 3år. Dette var de samme som fikk Microsoft til å skifte fra “Skydrive” til “Onedrive” i 2014. Som vil si at dem er et veldig seriøst kompani som har satt seg fast på navne sitt.

Det er usikkert om dette har noe med at dem ikke stilt opp på E3

 

Det er usikkert om dette har noe med at dem ikke stilt opp på E3, men som det er blitt nevnt så var spillet utsatt fra juni til august, men det er ingen grunn til å tro at det var på grunn av rettsaken. Siden det er ikke nevnt at det var det som påførte forsinkelsen av spillet. 

Hello Games har sagt noen ord om spillet mens dem kom ut med denne avsløringen: “Universet av no Man’s Sky er utrolig stort. Mer enn du kan forestille deg. Dette er et type spill som ikke har vært forsøkt før, med et mindre lag enn noen ville forvente, under en intens mengde av forventning.”

Ellers er spillet satt ut til å komme i 9. August i Nord-Amerika, etterfulgt av 10. august i Europa, og 12. august i Storbritannia.

Informasjonen ble hentet fra Gamespot

 

Han sa den juridiske kampen hadde pågått i tre år. Sky var også selskapet som i januar 2014 med seieren mot Microsoft over “Skydrive.” Dette navnet ble endret til “Onedrive” som følge av søksmålet. Som Murray sier: “Dette er de samme folkene som gjorde Microsoft endring Skydrive til Onedrive … så det var ganske alvorlig.”

About Shepard