Nok en tilleggspakke på vei
0

Nok en tilleggspakke på vei

mar 23 Spill.no  

Allerede før lanseringen av Mists of Pandaria er World of Warcraft-utvikler i gang med oppfølgeren – og oppfølgere av den igjen.

– Vet hva den handler om

Betatestingen av den kommende tilleggspakken Mists of Pandaria startet som kjent opp svært nylig for et utvalgt knippe World of Warcraft-spillere, og det er ingen tvil om at Blizzard gjør en rekke radikale endringer på den etablerte oppskriften her. Men kursendringen er ikke nødvendigvis så langsiktig som de tidligere har vært, da utvikleren overfor CVG innrømmer at de allerede er i gang med oppfølgende tilleggspakker. På spørsmål om potensialet for flere utgivelser etter Mists of Pandaria, svarer Blizzards Paul Sams:

– Absolutt, fordi jeg vet hva den neste handler om, forteller Sams, og legger til at han allerede har fått presentert innholdet i en sjette tilleggspakke.

Videreutvikling

Selv om den femte, foreløpig navnløse, utvidelsen er på et ekstremt tidlig stadie i utviklingen, forteller Sams at teamet jobber med å skisse opp historie og utviklingen av verdenen. Den sjette pakken er ennå ikke godkjent, men befinner seg på idestadiet. Det er for øvrig ingenting som tyder på at Blizzard har planer om å stoppe der.

– Dette er en av mange måter vi kommer til å fortsette å utvide, forbedre og videreutvikle dette spillet, forteller Sams.

Utvikleren har fremdeles tilgode å snakke om sitt neste nettbaserte prosjekt, som inntil videre kun går under navnet Project Titan.

World of Warcraft utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC og Mac. Neste tilleggspakke, Mists of Pandaria, er under betatesting og har foreløpig ingen lanseringsdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.