Nok en utsettelse bekreftet
0

Nok en utsettelse bekreftet

mai 22 Spill.no  

Capcom har endret lanseringsdatoen på Ninja Theorys DmC til 15. januar neste år. Til grunn legges den stadig økende konkurransen i julemånedene.

Ikke studioets feil

Det pøser på med utgivelser i disse dager. Bioshock: Infinite, Aliens: Colonial Marines og Tomb Raider har alle funnet veien over nyttårsaften for å kunne boltre seg på et roligere marked hvor ikke årets mastodonter lenger kjemper med milliardbeløp om spillernes oppmerksomhet.

Sist ut er Ninja Theorys revitalisering av Devil May Cry-serien, DmC, som nå flyttes fra en 2012-utgivelse til 15. januar 2013. Ifølge studiosjef Tameem Antoniades er det ikke snakk om å kjøpe seg mer tid til utvikling, men snarere et grep fra utgiver Capcoms side for å slippe å konkurrere i julesalget.

I tillegg til en ny, kvinnelig figur i spillet,  ble en PC-utgave av DmC annonsert, som skal lanseres en gang senere i 2013.

DmC utvikles av Ninja Theory og utgis av Capcom for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Lansering er satt til 15. januar 2013 for konsoll, og litt senere på PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.