Norges beste «Pokémon»-spillere
0

Norges beste «Pokémon»-spillere

jun 07 Spill.no  

I helgen var det norgesmesterskap i «Pokémon Trading Card Game». Over hundre av Norges beste spillere samlet seg på Sogn videregående skole i Oslo for å kjempe om å bli den beste.

Hawaii

«Pokémon»-spillere deler inn i tre ulike aldersklasser: junior, senior og master. Innen hver klasse skal det kåres en vinner, og førstepremien er ettertraktet. De tre vinnerne i hver klasse får nemlig reise og opphold til verdensmesterskapet i «Pokémon Trading Card Game» på Hawaii i august.

I tillegg til Hawaii-tur får vinnerne også 72 kortpakker i den nyeste utvidelsesserien, samt et utdanningsstipend på 1500 dollar.

Årets NM startet lørdag 5. juni med innledende runder, mens finalekampene ble utkjempet søndag 6. juni. Årets vinnere i de tre klassene ble:

  1. Erlend Reigstad (Junior)
  2. David Hovland Jensen (Senior)
  3. Benjamin B. (Master)

I tillegg til kortspillingen var det mange aktiviteter for andre ?«Pokémon»-fans. Dueller i DS-spillet, tegnekonkurranser og så videre.

Spill.no var selvsagt tilstede på Sogn, og vårt yngste redaksjonsmedlem, Lisa Søndmør, debuterer her som videoreporter:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.