Norske Fifth Season er snart klare med AD2460
0

Norske Fifth Season er snart klare med AD2460

des 15 Spill.no  

Norsk spillutvikling har mildt sagt gått fremover de siste årene, og i tillegg til utviklerne som satser på de store, digitale markedsplassene, finner vi også noen få som satser på spill som enkelt og greit spilles over nettleseren på PC, nettbrett eller mobiltelefoner. Et av disse er Fifth Season, som den siste tiden har drevet beta-testing for sitt sanntidsstrategispill AD2460, og som skal lansere dette den 29. desember.

Skal vi tro Per Baumann, sjef i det lille studioet, er lanseringsdatoen plassert strategisk, om enn noe merkelig. Han tror folk vil ha mer tid til å sette seg inn i spillet da det er ferietider, og sier at det vil være mye lettere å skape oppmerksomhet rundt spillet da enn før jul.

Man vil de første 14 dagene ha gratis tilgang til spillet, før det deretter koster om lag en krone om dagen å spille videre. Man kan registrere seg allerede på spillets hjemmeside.

AD2460 er som sagt et strategispill i sanntid, og har som mange andre spill i samme sjanger et science-fiction-tema der handlingen tar plass i en fjern fremtid der menneskene har kolonisert verdensrommet. Spillet hører også til MMO-sjangeren, og det er meningen at spillere skal samarbeide for å skape allianser og samle ressurser. Studioet lover storslåtte romkamper, og poengterer samtidig at det ikke vil være mangel på enspillerinnhold for de som liker bedre å spille alene.

Se trailere nedenfor:

Fifth Season er ikke noe nytt utviklerstudioet, og har hatt suksess med andre titler allerede. Science-fiction-spillet Planetarion ble lansert så tidlig som i 2000, og fikk 180.000 spillere på sitt meste, og fotballspillet ManagerLeague, som ble lansert i 2006, spilles i dag av om lag 28.000 fra 180 ulike land.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.