Notch deler godene
0

Notch deler godene

mar 02 Spill.no  

Markus «Notch» Persson har delt sin del av overskuddet fra Minecraft-salget med sine kollegaer i utviklerstudioet Mojang.

Drømmesjef

Det er et veletablert faktum at den svenske utvikleren Notch liker å gå sine egne veier, noe han i første omgang slo fast med sitt fenomenale enmannsshow Minecraft. Ifølge hans hyppig oppdaterte Twitter-konto er det imidlertid ingenting som tyder på at han har tenkt å slutte med det heller.

Da han nylig fikk fatt i sin andel av Minecraft-inntektene, valgte han å dele hele beløpet med sine venner og kollegaer i Mojang. Og selvfølgelig ble det dokumentert på Twitter:

– Før skatt utgjorde mitt utbytte fra Mojang for 2011 rundt tre millioner dollar. Jeg bestemte meg for å dele det ut blant de andre ansatte, forteller svensken i meldingen.

Alles drømmesjef, med andre ord.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.